[VIDEO] Clișee care-mi plac în Paris

elefant.ro

Când te gândești la Paris, probabil că-ţi apare imediat în minte Turnul Eiffel. E normal, acesta e simbolul orașului și unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din lume. L-am vazut însă în atât de multe poze și documentare înconjurat de mii de turiști încât sincer nici nu mai voiam să-l vizitez. Era prea “mainstream”, prea turistic, prea comercial. Când urcam însă într-o seară pe scările rulante ale staţiei de metrou Pont de l’Alma, am amuţit. Nici nu știu cum am ajuns sub turn dar cert e că atunci mi-am dat seama că anumite lucruri sunt foarte turistice pentru că merită și sunt cu adevărat impresionante. Nu-ţi voi povesti despre câţi metri are, care e istoria lui și cât costă să urci până în vârf, despre toate astea poţi afla de aici.

Un alt clișeu care mi-a plăcut în Paris este faptul că poţi sta în orice parc pe iarbă sau pe malul Senei și să bei vin fără să primești o amendă. Iar francezii fac asta în mod elegant, cu pahare cu picior, ca pe un ritual. Mi-ar plăcea să revin în Paris ca să am cât mai mult timp de lenevit în jurul unui vin bun, pe peluza din fața turnului Eiffel, așa cum am văzut în filmele siropoase.

Citește și:

10 locuri mai puțin cunoscute în Paris

Cine se trezește devreme departe ajunge!

*****

Călătoria în Paris a fost realizată cu sprijinul Air France România. Air France operează 5 zboruri zilnice din București spre Paris. Pentru detalii: www.airfrance.ro

__________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, intră în Gașca celor mai plimbărețe fete din România!
Urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.Booking.com

Narcisa

Narcisa

De peste cinci ani scriu despre călătorii pe TravelGirls.ro, călătoresc și lucrez în Comunicare în turism numai pentru proiecte care-mi plac. Sunt dependentă de ieșirile din oraș, îmi place confortul unui hotel cu o priveliște bună dar și cerul înstelat ce se vede din ușa cortului. Plecoricând de acasă pentru munți, mâncăruri interesante, snorkeling,fructe de mare și îmi place la nebunie Instagram.
Narcisa

Share

Îti mai recomandam:

Idei de weekend: Plovdiv – probabil cel mai cool city break aproape de casă
Cazare lângă Budapesta: review Keszi Panzio – pensiunea cu flori şi căprioare
Bangkok de la înălţime – pe acoperișul celei mai înalte clădiri din Thailanda
Belgia, Flandra| Cu bicicleta prin Antwerp
Maroc| Marrakech – ori îl iubești, ori îl urăști
Tag-uri: , ,

5 Responses to [VIDEO] Clișee care-mi plac în Paris

  1. Pingback: De pe blogurile de travel adunate (44)

  2. Si cliseele au cateodata farmecul lor 🙂

    Iulia 9 December 2014 at 16:10 Reply
  3. Pingback: Top 25 de locuri din Europa în 2015

  4. Pingback: Cum să călătoreşti mai mult şi mai ieftin

  5. Pingback: Recomandare de cazare în Paris: Hotel Armstrong

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *URMĂREȘTE-NE!