Bloggerii se aventurează

Mai deunăzi scriam un soi de manifest pentru Slow Travel. Azi am plecat la drum, cu Renault, să testez şi un alt fel de tip de vacanţă – de aventură. Să tot fim o mână de bloggeri directori ce ne aventurăm la Porţile de Fier. De materialul didactic şi de instructajul la locul de muncă se ocupă Aventuria care o să ne facă viaţa grea cu biciclitul pe uliţa plină de praf de la Cazanele Mici (ştiu drumul ăla de anul trecut, din Turul României cu rucsacul în spate 2) şi o să ne testeze echilibrul cu ceva caiace. Nu sunt chiar pasionată de biciclit, de vâslit am mai vâslit dar cu rame din lemn şi nu cu padele aşa că eu mi-am lustruit bocancii pentru trasee prin Parc. Am tras cu urechea pe la vecini şi-am reţinut că ni se pregăteşte ceva: Ciucarul Mare. Şi dacă nu-i aşa, poate îi vine totuşi cuiva o idee.

Acum, eu am spus poveşti cu şi despre locurile de la Dunăre pentru că îmi sunt tare dragi. E pentru prima dată şi pentru mine când n-o să lenevesc toată ziua în iarbă, cu orăcăitul broaştelor la ureche şi cu miros de peşte în nări. Pentru că voi fi ocupată să mă aventurez: pe stânci, pe cărări, pe apă. Nu-i nimic, recuperez peste vreo 3 săptămâni.

În altă ordine de idei Bloggers Inc are, vreme de 3 zile, 18 directori, fiecare cu îndeletnicirile lui  (Cristina Bazavan, Roxana Paun, Adriana Cocic, Dana Ilie, Cristina Putan, Oltea Zambori, Ruxandra Predescu, Chinezu , Marius Matache, Vlad Dulea,  Augustin Radu, Lucian Prejbeanu, Razvan Pascu, Bogdan Antohe, Andrei Zdetovetchi, Vlad Petreanu, Alex Dumbrava).

*** Mulţumesc, Cristina Bazavan, pentru lista aceasta!

Eu sunt directoare în concediu, pentru că orice perioadă liberă mai mare de două zile e considerată in the land of TravelGirls concediu şi trebuie tratată ca atare.

 _____________________________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.


Ultimele postari ale lui Directoare in concediu (vezi toate)

bestvalue.eu

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.