TravelGirls.ro împlinește 5 ani

Anul ăsta vara m-a prins pe nepregătite, nici nu știu cum a trecut timpul. Parcă ieri era Crăciunul și mă gândeam că mai e mult până la următoarea aniversare. S-au făcut astăzi 5 ani de când am apăsat pe butonul „Go online” pentru TravelGirls.ro. Munceam de câteva luni la el împreună cu Loredana, voiam să-l lansăm cu cât mai multe povești scrise deja. Voiam și știam că va crește mare, așa se întâmplă când pui tot sufletul și eforturile în acest „copil” al nostru născut pe 1 iunie, de Ziua Copilului. Deși are doar cinci anișori, prichindelul e tare experimentat, știe să povestească despre țări din lumea întreagă, își cunoaște țara de parcă i-ar fi explorat toate cotloanele, e gata oricând să-ți dea sfaturi pentru un weekend reușit, pentru o vacanță prelungită și are o mulțime de recomandări când e întrebat „Eu unde plec în vacanță?”.

Cum a fost ultimul an

A fost un an plin cu de toate, mai mult de partea cealaltă a ecranului, în offline. Am călătorit mult în țară dar și peste hotare, chiar și în afara Europei, în Maroc și Thailanda. Am învățat iar și iar că nu e deloc sănătos să pleci la drum cu prejudecăți ci doar cu câteva măsuri de siguranță, am învățat că excursiile cu cei mici nu sunt deloc un Baubau, am învățat că România merită să existe în topul destinațiilor pentru vacanțele noastre. Zeci de mii de români ne-au citit poveștile din călătorii în fiecare lună și au fost inspirați de experiențele noastre să plece la drum. Suntem tare bucuroase că în luna mai 2016 am câștigat un premiu important pentru noi – Best Travel Blog by ELLE Romania, un premiu hotărât de cititorii noștri care ne-au votat. Ne onorează faptul că aproape în fiecare an de la lansare câștigăm câte un astfel de premiu.

best travel blog romania

Cele mai citite articole din ultimul an

Ce urmează

În vara aceasta avem în plan să descoperim mai mult natura, să dormim sub mii de stele la cort, să facem un roadtrip în Europa, să redescoperim litoralul românesc dar și pe cel al vecinilor iar în toamnă să ajungem poate din nou în Asia. În plus, în fiecare weekend Colindăm România și scriem despre cele mai frumoase locuri din țara noastră, despre exemple demne de lăudat din turism.

Concurs: Ce-am învățat din călătorii

Pentru că cele mai de preț câștiguri sunt amintirile și experiențele, călătoriile sunt o sursă nesecată de comori pentru noi. De fiecare dată ne întoarcem acasă cu orizonturi noi deschise, cu legături cu oameni cunoscuți în excursii, cu mirosuri de mâncăruri ce ne trezesc de fiecare dată amintiri, cu lecții învățate. De ziua noastră de provocăm și pe tine să ne împărtășești care este cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o călătorind? Fie că e vorba despre lecții de viață, chestiuni practice, tips & tricks sau cine știe ce învățături amuzante, participă la concurs AICI intri în cursa pentru un premiu foarte inspirat: o cutie Dor de Ducă oferită de In a Box. Poți să participi până pe 3 iunie la ora 19:00 iar pe 6 iunie anunțăm câștigătorul cu cel mai inspirat răspuns.

In a Box este un magazin online axat pe conceptul de cutie tematică cu produse românești create de artizani, artiști sau mici producători. În fiecare lună In a Box lansează o nouă cutie tematică, cu noi produse create local.

dor-de-duca-1-1280

La mulţi ani, TravelGirls.ro! Să ne crești mare!

__________________________________________________________

Dacă vrei să fii mereu la curent cu destinațiile despre care scriem, intră în Gașca celor mai plimbărețe fete din România!
Urmărește-ne pe FacebookTwitter și abonează-te prin RSS la articole.

Narcisa

De peste șase ani scriu despre călătorii pe TravelGirls.ro, călătoresc și lucrez în Comunicare în turism numai pentru proiecte care-mi plac. Sunt dependentă de ieșirile din oraș, îmi place confortul unei cazări cu o priveliște bună dar și cerul înstelat ce se vede din ușa cortului. Plec oricând de acasă pentru munți, mâncare, snorkeling, sate ori case de oaspeți și îmi place la nebunie Instagram.
Narcisa
bestvalue.eu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.